Forever Freedom de la Forever Living Products

| |

Contine: sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina (doua substante de origine naturala, cu rol important in mentinerea functionalitatii articulare si a mobilitatii in ansamblu), factori intens nutritivi prezenti in gelul stabilizat de Aloe vera, vitamina C si MSM (metil-sulfonil-metan) - sursa principala de sulf de provenienta biologica, necesar mentinerii integritatii anatomice si functionale a tesuturilor conjunctive din organism. Forever Freedom constituie un mod practic si eficient de a va incepe ziua.

Administrare:
Adulti: 50 - 100 ml pe zi, in doua reprize: dimineata si seara, cu 30 minute inainte de masa.
Copii: numai peste 2 ani, un sfert sau jumatate din doza adultului.
Se pastreaza la frigider si se agita inainte de intrebuintare. In perioada curei, este bine sa se consume 1-2 litri de lichide naturale zilnic, pentru a ajuta procesul de dezintoxicare.

Cantitate: 1 litru
Forever Freedom - cod: 196

Cheia succesului nostru este angajamentul de calitate şi de puritate. Intotdeauna incepem cu gel interior (pana la 96%), apoi prin adăugarea de ingrediente suficienta pentru a produce alte produse deosebite. Versatilitatea acestiui produs denota aloe vera poate fi utilizata atat ca o băutură cat si aplicata pe piele. Nu este testata pe animale, colectarea plantei de aloe de catre Forever este un garant al naturii si ne ajuta sa aratam si sa ne simtim cel mai bine in pielea noastra.

Top 5 Articole