Aloe Vera, cel mai vechi remediu impotriva DIABETULUI

| |

Planta aloe reprezintă unul dintre cele mai vechi remedii împotriva diabetului cunoscut în peninsula Arabică.
Cercetările medicale, efectuate în anul 1986, de către Dr. N. Ghannam, Dr. N. Woodhouse şi alţii, pe un lot de pacienţi voluntari suferind de diabet ne-insulino-dependent au arătat că la o administrare zilnică de numai jumătate de lingură de gel de Aloe Vera de trei ori pe zi, înainte de mese, timp de 4 până la 14 săptămâni, nivelul glucozei din sânge a scăzut la fiecare pacient de la 273 +/-25 mg/dl, la 151 +/-23 mg/dl.
În ceea ce priveşte greutatea pacienţilor, aceasta a rămas neschimbată.
Medicii au concluzionat că Aloe Vera conţine agenţi hipo-glicemici care determină scăderea masivă a nivelului de glucoză din sânge prin mecanisme necunoscute încă.

Un alt studiu medical cu privire la efectul plantei de aloe asupra normalizării nivelului de glucoză din sânge s-a efectuat, în anul 1992, la „Fujita Health Institute”, Japonia. S-au colectat mostre de sânge de la mai mulţi pacienţi de vârstă mijlocie cu diabet ne-insulino-dependent şi cu diabet insulino-dependent şi s-au injectat unor şoareci de laborator.
După injecţii cu Aloe Vera, în mai puţin de 12 ore nivelul glucozei din sânge s-a normalizat complet la toţi şoarecii din grup, ceea ce demonstrează efectele certe antidiabetice.
Prof. Ghannam împreună cu colectivul său de cercetători a vrut să verifice efectul Aloei Vera cu privire la stimularea secreţiei de insulină în organism. Studiile făcute de el atât pe pacienţi cât şi pe animale de laborator au dus la concluzia că gelul de Aloe Vera stimulează secreţia insulinei şi micşorează semnificativ nivelul de zahăr din sânge.

Tot aici putem menţiona că gelul de Aloe Vera, prin substanţele active biologic pe care le conţine, acţionează antiinflamator asupra sistemului digestiv şi în particular asupra pancreasului. Ne referim la steroizii din plantă: colesterol, campestrol şi sitosterol (care modifică şi raportul dintre colesterolul «bun» HDL şi cel «rău» LDL), controlând astfel nivelele circulante şi contribuind la rezolvarea în timp a hiperlipidemiei şi a aterosclerozei care însoţesc, de obicei, diabetul. Alături de Aloe Vera Gel

Forever Living Products mai oferă suplimente nutritive deosebite ale căror efecte coroborate cu gelul realizează ameliorări spectaculoase ale cazurilor de diabe.

Cheia succesului nostru este angajamentul de calitate şi de puritate. Intotdeauna incepem cu gel interior (pana la 96%), apoi prin adăugarea de ingrediente suficienta pentru a produce alte produse deosebite. Versatilitatea acestiui produs denota aloe vera poate fi utilizata atat ca o băutură cat si aplicata pe piele. Nu este testata pe animale, colectarea plantei de aloe de catre Forever este un garant al naturii si ne ajuta sa aratam si sa ne simtim cel mai bine in pielea noastra.

Top 5 Articole